Ceafa de porc cu sos de portocale si praz

de Bya Ralu in Porc, 3 Iun 2014 | 7218 vizualizari

 

A iesit atata de frageda carnea...se topea in gura.

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de ceafa de porc
  • praz
  • 1 pahar de fresh de portocale
  • Pentru marinat:
  • ulei de masline
  • 50 ml vin alb
  • condimente: vegeta,piper alb
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc cu sos de portocale si praz:

Carnea se condimenteaza,se stropeste cu ulei de masline,se pune vinul si se lasa la marinat 24 ore.

Intr-o tava punem carnea cu sosul format de la marinare,taiem prazul rondele,punem deaspura si dam la cuptor pentru 1 ora(daca mai este nevoie se mai adauga apa).

Carnea se intoarce pe ambele parti .

Dupa 1 ora se scoate tava din cuptor,turnam fresh-ul de portocale peste carne si mai lasam la cuptor pentru 10 minute.

Se serveste cu piure de cartofi si salata de muraturi.

TIPS-URI

1

Puneti pregati si un mujdei de usturoi cu smantana

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc cu sos de portocale si praz" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc la gratar